ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Στο 65% μειώθηκε η πληρότητα του Νοσοκομείου Αναφοράς

Στο 65% μειώθηκε η πληρότητα του Νοσοκομείου Αναφοράς

Στο 65% μειώθηκε η πληρότητα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αμαλία Χατζηγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου.

 
Πρόσθεσε ότι «σήμερα τα νέα στο Νοσοκομείο Αναφοράς είναι πολύ ευχάριστα, αφού η πληρότητα του έχει μειωθεί στο 65%. Σήμερα νοσηλεύονται 49 ασθενείς εκ των οποίων οι πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση».
 
Η κα. Χατζηγιάννη εξέφρασε «χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι 11 ασθενείς λαμβάνουν σήμερα εξιτήριο και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους. Σήμερα το πρωί έγιναν 4 εισαγωγές, με αποτέλεσμα οι ασθενείς που νοσηλεύονται μέχρι τη 1 το μεσημέρι, να μειωθούν στους 42».
 
Πρόσθεσε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς είναι τα 60 έτη. «Η νεότερη σε ηλικία ασθενής είναι 31 ετών και ο γηραιότερος 91, ο οποίος δεν έχει προλάβει να εμβολιαστεί», είπε και πρόσθεσε ότι «μόνο τέσσερις ασθενείς είναι άνω των 80 ετών».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κα. Χατζηγιάννη είπε πως «από τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Αναφοράς μόνο ένας ασθενής έχει ιστορικό εμβολιασμού, ο οποίος δυστυχώς νόσησε πολύ γρήγορα μετά τον εμβολιασμό του και δεν πρόλαβε να δημιουργήσει αντισώματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top