Η Χαμάς ξεπέρασε τα 'όρια' και θα απαντήσουμε 'δυναμικά', δηλώνει ο Νετανιάχου

Η Χαμάς ξεπέρασε τα 'όρια' και θα απαντήσουμε 'δυναμικά', δηλώνει ο Νετανιάχου

Το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, ξεπέρασε "μια κόκκινη γραμμή" εκτοξεύοντας ρουκέτες προς το Ισραήλ σήμερα το απόγευμα, δήλωσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, υποσχόμενος ότι θα δοθεί ισχυρή απάντηση από το εβραϊκό κράτος.

"Τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γάζα ξεπέρασαν τα όρια το βράδυ της `Ημέρας της Ιερουσαλήμ`" εκτοξεύοντας ρουκέτες στην περιοχή της Ιερουσαλήμ", δήλωσε ο Νετανιάχου, προσθέτοντας: "Το Ισραήλ θα αντιδράσει δυναμικά (...), όποιος επιτίθεται θα πληρώνει βαρύ τίμημα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE