ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει περιστατικό που περιγράφει ο Κώστας Βήχας- «Κλάψαμε όλοι για την κατάντια της πατρίδας μας»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει περιστατικό που περιγράφει ο Κώστας Βήχας- «Κλάψαμε όλοι για την κατάντια της πατρίδας μας»

Εδώ και αρκετό διάστημα πολίτες περιμένουν στη σειρά, πολλές φορές δημιουργώντας ουρές για την διενέργεια εξέτασης για την νόσο του κορωνοϊού. Άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμένουν πολλές φορές κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες γιατί αυτό «επιτάσσουν» οι αρμόδιοι.

Βλέπετε όπως υπάρχουν και αυτές οι ομάδες συνανθρώπων μας, οι ευάλωτες ομάδες, που δεν μπορούν να υποστούν καθημερινά αυτή την ταλαιπωρία και το κράτος οφείλει πέραν από τα διατάγματα που εκδίδει να μεριμνήσει και για αυτούς.

Ο ηθοποιός Κώστας Βήχας (του οποίου το έργο και η δράση αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων αφού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και δικαίως έχει τιμηθεί από την πολιτεία) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «φωτίζει» ένα θλιβερό περιστατικό που έγινε μπροστά του και τα όσα αναφέρει πρέπει να προβληματίσουν τους αρμοδίους γύρω από τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και δυστυχώς για κάποιες ομάδες ατόμων είναι δύσκολο να εφαρμοστούν.

Διαβάστε την ανάρτηση του -γροθιά στο στομάχι:

Κύπρος μια ατελείωτη ουρά ταλαιπωρίας ,για το εμβόλιο ,για rapid test, για τράπεζες κ.τ.λ....... μέσα στον καύσωνα,όρθιοι χωρίς νερό ,....ενας ηλικιωμένος συμπατριώτης μας μπροστά μου δεν άντεξε κατούρησε κυριολεκτικά πάνω του..... δε γέλασε κανείς ....βλέποντας τα δακρυσμένα μάτια του.....κλάψαμε όλοι μας για την κατάντια της πατρίδας μας ....

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top