Λιγότερα ραντεβού εμβολιασμού διευθετήθηκαν σήμερα - Πρόβλημα στην αναμονή παραπονιούνται πολίτες

Λιγότερα ραντεβού εμβολιασμού διευθετήθηκαν σήμερα - Πρόβλημα στην αναμονή παραπονιούνται πολίτες

Τον προγραμματισμό ραντεβού των εμβολίων τους διευθετούν σήμερα οι ηλικίες 27 και 28 ετών μέσω της Πύλης Εμβολιασμού. 

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας μέχρι τις 9:30 προγραμματίστηκαν 5,796 ραντεβού από τα 9,700 που δόθηκαν. Χθες Δευτέρα 10/5 στο κλείσιμο της Πύλης είχαν διευθετηθεί 9,419 ραντεβού από τα 12,600 που είχαν δοθεί για τις ηλικίες 29-30.

 

Μέχρι και χθες έγιναν 371,430 εμβολιασμοί (χορήγηση 42,2 δόσεων ανά 100 κατοίκους).

Οι 284,264 (38,4%) αφορούν άτομα που εμβολιάστηκαν με την 1η δόση. Οι 87,166 αφορούν σε άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα (11,8%).

Αρκετοί ωστόσο παραπονιούνται για την ώρα αναμονής τους καθώς όπως λένε ο χρόνος αυξάνεται παρά να μειώνεται. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE