ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 15:00 περίπου το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Λεμόνας το πρωί. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 08:30 το πρωί επέδραμαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Πάφου και από τους αγροτικούς πυροσβεστικούς σταθμούς.

Η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:00 περίπου το απόγευμα, κατέκαψε 1,5 εκτάριο ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο μέρος παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής σε επιφυλακή για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωση της.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE