ΚΟΣΜΟΣ

Διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία κατά του Ισραήλ με σύνθημα 'τρομοκράτης Ισραήλ'

Διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία κατά του Ισραήλ με σύνθημα 'τρομοκράτης Ισραήλ'

Διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Τουρκία συνεχίζονται από χθες εναντίον του Ισραήλ, με συνθήματα όπως “τρομοκράτης Ισραήλ”, “Κάτω το Ισραήλ”, “Ο τουρκικός στρατός στο Ισραήλ”, “Θυσία τα τζαμιά και το αίμα μας για σένα Ω Ακσά”. 

Στην Κωνσταντινούπολη, ο επικεφαλής της Ανατολικής Ένωσης Νεολαίας, Γιουνούς Γεντς δήλωσε σε ομιλία του μπροστά από το προξενείο του Ισραήλ ότι το Μεστσίντ Αλ Ακσάντ είναι η κόκκινη γραμμή των μουσουλμάνων και πως παρέχουν κάθε στήριξη στους αδελφούς της Ιερουσαλήμ για να την καταστήσουν ισλαμική πόλη. ”Το Ισραήλ θα καταλάβει πόσο σύντομα θα υποστεί μια επανάσταση και ανατροπή”, είπε ο Γκενσς.

Στην Άγκυρα μη κυβερνητικές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κατοικία της ισραηλινής πρεσβείας κρατώντας σημαίες στα τουρκικά και στα αραβικά και φωνάζοντας “τρομοκράτη Ισραήλ, φύγε από την Παλαιστίνη”. Ο πρόεδρος της οργάνωσης Μεμούρ Σεν, Αλί Γιαλτσίν δήλωσε ότι αυτό που έκαναν στο τζαμί αλ Ακσά θα είναι το τέλος του Ισραήλ. “Το Ισραήλ στη βάση του και σε κάθε επίπεδό του, και μάλιστα σε κάθε οροφή του έχει τρομοκράτες”, δήλωσε ο Γιαλτσίν.

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Αφιόνκαράχισαρ, στο Άγρι, το Αρνταχάν, το Άρτβιν, την Αμάσια, το Μπάρντιν, το Μπαϊμπούρτ, το Μπινγκόλ, το Μπιλετσίκ, το Μπιτλίς, το Μπολού, το Μπουρντούρ, το Τσανκιρί, το Τσανάκαλε, το Τσόρουμ, το Ντενιζλί, το Ντιγιαρμπακίρ, το Ερζιτζιάν, το Ερζουρούμ, το Ελαζίγ, το Εσκίσεχιρ, το Χατάι, το Καραμπούκ, το Καρς, το Καστάμονου, το Κιλίς, τη Μαλάτια, το Μους, το Όρντου, τη Σακάρια, το Σιρνάκ, το Τεκιρντάκ (Ραιδεστό), το Βαν, τη Γιάλοβα, το Ζοργκουλντακ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top