'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

 'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα στα ανοικτά της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Ρώμης La Repubblica.


Η εφημερίδα προσθέτει ότι το πλήρωμα του ιταλικού αλιευτικού προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και ότι βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.
 
Το συγκεκριμένο ψαράδικο, το "Μικέλε Τζακαλόνε", είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εμβολίστηκε από το τουρκικό πλοιάριο.
 
Το "Τζακαλόνε "είχε δεχθεί επίθεση και στις 3 Μαΐου, στα ανοικτά της Βεγγάζης (Λιβύη). Στο σημείο του συμβάντος κατευθύνεται ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE