«Εξαφάνισαν» τα πρώτα 6.500 ραντεβού οι ηλικίες των 25-26 - Χωρίς προβλήματα η Πύλη Εμβολιασμού

«Εξαφάνισαν» τα πρώτα 6.500 ραντεβού οι ηλικίες των 25-26 - Χωρίς προβλήματα η Πύλη Εμβολιασμού

Λειτουργεί κανονικά αυτή την ώρα η Πύλη Εμβολιασμού Covid19, η οποία βρίσκεται από τις 07:30 στη διάθεση των πολιτών, για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό τους.

Μέχρι τις 8:15, διευθετήθηκαν τα 6.550 από τα 10,880 ραντεβού που άνοιξαν για τις ηλικίες 25-26. Χθες από τους 27-28, έκλεισαν 7,545 ραντεβού από 9,700 που δόθηκαν

Η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι στη διάθεση πολιτών ηλικίας 25-26 ετών μέχρι τις 17:30.
 
Σημειώνεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι προσβάσιμη σήμερα μόνο για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και όχι για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Πύλη Εμβολιασμού παρουσίασε τεχνικά ζητήματα, που επηρέαζαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πολιτών.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE