ΕUROVISION 2021: 2ο ΦΑΒΟΡΙ η Κύπρος στον 1ο ημιτελικό – «Πέφτουν» οι αποδόσεις στις εταιρίες στοιχημάτων

ΕUROVISION 2021: 2ο ΦΑΒΟΡΙ η Κύπρος στον 1ο ημιτελικό – «Πέφτουν» οι αποδόσεις στις εταιρίες στοιχημάτων

Ως ένα από τα πολύ μεγάλα φαβορί παρουσιάζεται η χώρα μας στον 1ο ημιτελικό της Eurovision που θα λάβει χώρα σε 6 βράδια στο Ρότερνταμ της Ολλανδιάς.

Η Έλενα Τσαγκρινού με το τραγούδι «Εl Diablo» συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και όπως όλα δείχνουν η είσοδος στο τελικά είναι σχεδόν δεδομένη.

Αυτό δείχνουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών που έχουν ανεβάσει την Κύπρο στην 2η θέση των προγνωστικών (πάντα για τον 1ο ημιτελικό) με την απόδοση να βρίσκεται μόλις 1,02-06.

Δηλαδή για κάθε ευρώ που ποντάρετε κερδίζετε μόλις 2-6 σεντ κάτι που δείχνει πως η Κύπρος εύκολα αναμένεται να μπει στο μεγάλο τελικό (ποσοστό 91%).

Από εκεί και πέρα αν η χώρας μας βρεθει στον τελικό του επόμενου Σαββάτου, παρουσιάζεται αυτή την ώρα ως το 7ο φαβορί για να κερδίσει την ΕUROVISION με απόδοση που κυμαίνεται από 17 ως 29 ευρώ με ανοδική πορεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.