Με διάταγμα απαντά η Ζετά: Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές

Με διάταγμα απαντά η Ζετά: Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές

Το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να προχωρήσει σήμερα στην έκδοση νέου διατάγματος, που θα επιτρέπει τη λειτουργία των γενικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Η απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί στη σημερινή, συνεδρία του υπουργικού Συμβουλίου, εικοσιτέσσερις ώρες πριν από την εκπνοή του δικαιώματος έκδοσης διαταγμάτων, που παρέχεται στην κυβέρνηση από τη Βουλή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το νέο διάταγμα θα έχει ισχύ από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015.

Παράλληλα, σήμερα, το υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει να παραπέμψει για αναφορά στο Ανώτατο Δικαστήριο το νομοθέτημα που ψήφισε η Βουλή, για το νέο ωράριο, που προνοεί, κατά κανόνα, κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.