SAFE PASS: Μετά τις νέες χαλαρώσεις που είναι υποχρεωτικό και που όχι

SAFE PASS: Μετά τις νέες χαλαρώσεις που είναι υποχρεωτικό και που όχι

Η βελτιωμένη επιδημιολογικά εικόνα  έφερε «μπόνους» χαλαρώσεις τις οποίες αποφάσισε  εντός της το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε στις 09:00 της Παρασκευής.

Νέες χαλαρώσεις από τις 17 Μαΐου και έπειτα ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Ιωάννου από τις οποίες ξεχωρίζει η κατάργηση του Safe Pass σε εξωτερικούς χώρους εστίασης.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι: Η χρήση του SafePass παραμένει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους αυξημένης συνάθροισης, όπως τα εμπορικά κέντρα, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι, οι χώροι θρησκευτικής λατρείας, ή/και σε εκδηλώσεις όπως τα συνέδρια και οι εμπορικές εκθέσεις.

Η προσκόμιση SafePass δεν είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους, όπως οι εξωτερικοί χώροι των υποστατικών εστίασης, υπαίθρια θέατρα/αμφιθέατρα/κινηματογράφοι, κτλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE