Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Είναι πρωτάκουστο ότι τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, το κυβερνών κόμμα, αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση για θέσεις και προτάσεις, για τα προβλήματα του τόπου, επιλέγει την ειρωνεία, τον αντιακελισμό και τον ευτελή πολιτικό λόγο, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.


Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Κυπριανού αναφέρει πως «είναι κατανοητή η προσπάθεια του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να συσπειρώσει το κόμμα του, αφού βλέπει στις διάφορες μετρήσεις ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι δυσαρεστημένοι με τον απολογισμό της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, με τη διαφθορά, τη θεσμική διαπλοκή, τα σκάνδαλα, την οικονομική και κοινωνική ανισότητα».
 
«Να μας επιτρέψει ο κ. Νεοφύτου», σημειώνει, «να διατηρήσουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς με ποιο όνομα θέλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές και όχι αυτός ή η Κυβέρνηση του».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE