Κλειστό για απολύμανση το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Κλειστό για απολύμανση το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης,  ανακοίνωσε ότι το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό από τις 02:00μμ σήμερα 17/05/2021 και μέχρι αύριο Τρίτη 18/05/2021, για σκοπούς προληπτικής απολύμανσης, μέσα στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών που επισκέπτονται τα Γραφεία του Φορέα.

 
Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια των ωρών που το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό, οι εργαζόμενοι θα ανταποκρίνονται σε όλες τις κλήσεις των δανειοληπτών – καταναλωτών, στα τηλέφωνα 22848900 και 22848919, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, και επομένως οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE