Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την απόδραση - Πήγε στην δίκη Τσοχατζόπουλου

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την απόδραση - Πήγε στην δίκη Τσοχατζόπουλου

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βρέθηκε σήμερα και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από πολλές συνεδριάσεις που ήταν απούσα. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την απόδραση που είχε κάνει από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείται.

Να σημειωθεί ότι ενώπιον του Εφετείου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών καταθέτουν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 20 Μαΐου θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.