Έχει ταλέντο στη… γλώσσα! Δείτε την 17χρονη ξανθιά που μπορεί να γλύψει ακόμα και… (VIDEO)

Έχει ταλέντο στη… γλώσσα! Δείτε την 17χρονη ξανθιά που μπορεί να γλύψει ακόμα και… (VIDEO)

Η Lewis έχει ζητήσει από την Guinness World Records να μετρήσει τη γλώσσα της

Η 18χρονη Adrianne Lewis από το Μίσιγκαν αποκαλεί τον εαυτό της «Γλωσσού Lewis» και όχι άδικα.

Η νεαρή Αμερικανίδα διαθέτει μία πραγματικά ξεχωριστή γλώσσα, που είναι αρκετά μακριά ώστε να της επιτρέπει να αγγίξει τη μύτη της, το μάτι της, το κάτω μέρος του πηγουνιού της και ακόμα και τον αγκώνα της!

Η Lewis έχει ζητήσει από την Guinness World Records να μετρήσει τη γλώσσα της, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι μεγαλύτερη από αυτή του κατόχου του σημερινού ρεκόρ, του Καλιφορνέζου Nick Stoeberl που η γλώσσα του έχει μήκος 10,1 εκατοστά.

Η νεαρή απολαμβάνει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό της, το οποίο προβάλλει με κάθε ευκαιρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αστείες φωτογραφίες. Αν και δεν λείπουν τα αρνητικά σχόλια, η Lewis δεν αφήνει να την πτοήσουν και απλώς τα διαγράφει από τη σελίδα της και από το μυαλό της, σύμφωνα με το αγόρι της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΔΗΣΥ: Σε απόσταση Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης - Έκκληση για ενότητα από την Αννίτα Δημητρίου

VIDEO - ΔΗΣΥ: Σε απόσταση Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης - Έκκληση για ενότητα από την Αννίτα Δημητρίου

Αποστάσεις μεταξύ του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη φαίνεται να καταγράφονται στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς οι διεργασίες για την επιλογή του υποψηφίου της παράταξης ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028 βρίσκονται σε εξέλιξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE