Αβέρωφ: «Το ΑΚΕΛ έφτασε στο σημείο αμφισβήτησης και ισοπέδωσης των πάντων»

Αβέρωφ: «Το ΑΚΕΛ έφτασε στο σημείο αμφισβήτησης και ισοπέδωσης των πάντων»

Στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ απάντησε σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές τόνισε ότι «στοίχημα είναι αν θα συνεχίσει η χώρα σε σταθερή πορεία με νέο όραμα μέσα από τα 4.4 δισεκατομμύρια που έρχονται από την Ευρώπη. Στοχεύουμε σε μια Κύπρο της έρευνας και της ανάπτυξης και θα στηρίξουν τομείς που πλήγηκαν από την πανδημία. Η  αντιπολίτευση μηδενίζει κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης. Ένα πρόγραμμα που χαιρέτησε η Πρόεδρος της Κομισιόν, το μηδένισαν Άντρος και Νικόλας. Από κεκτημένη ταχύτητα μηδενίζουν τα πάντα».

Αναφορικά με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ είπε πως «από την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων διαμαρτύρονται για το όνομα και θα ζητήσουν αποζημιώσεις από τους φορολογούμενους. Το ΑΚΕΛ έφτασε στο σημείο αμφισβήτησης και ισοπέδωσης των πάντων. Είναι πρωτάκουστο ένας ηγέτης ενός κόμματος να διαμαρτύρεται επειδή θα κατεβεί στις εκλογές με το όνομα του κόμματος. Θα κάνει ότι έκανε ο Τράμπ στην Αμερική. Άκουσα τους Εκπροσώπους του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ να μιλούν για μια χώρα αξιόπιστη, ενώ οι ίδιοι έριξαν τη χώρα στα βράχια. Είναι αυτοί που καταψήφιζαν τον προϋπολογισμό εν μέσω lockdown».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE