Μπουρλά: Προ των πυλών νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Μπουρλά: Προ των πυλών νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Νέα βελτιωμένη έκδοση του εμβολίου κατά της Covid-19, η οποία θα μπορεί να αποθηκευθεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες, προανήγγειλε o διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Μιλώντας στο αμερικανικό Axios, ο Μπουρλά τόνισε πως το «νέο» εμβόλιο της Pfizer θα μπορεί να φυλαχτεί για μήνες στη θερμοκρασία ενός «κλασικού» καταψύκτη, αντί για τους -70 βαθμούς. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε», είπε ο κ. Μπουρλά.

«Όπως γνωρίζετε, τα εμβόλια τώρα αποθηκεύονται στους -70 βαθμούς, αλλά πλέον θα μπορούν να παραμείνουν σε απλή κατάψυξη για πάνω από ένα μήνα. Αυτό είναι μια σημαντική βελτίωση, η οποία παρέχει τρομερή ευελιξία για τους υγειονομικούς υπαλλήλους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι μπορεί σύντομα να είναι διαθέσιμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.