Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε πλαστικές σαγιονάρες στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα ανήλθε σε 45, με 26 εργάτες να εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

Ο Ρέξλον Γκατσαλιάν, ο δήμαρχος της Βαλενζουέλα Σίτι στη Μανίλα, εξέφρασε την ελπίδα κάποιοι από τους αγνοούμενους εργάτες--οι περισσότεροι εκ των οποίων εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο κτίριο--να έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

"Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων, οι 26, θα μειωθεί", είπε ο Γκατσαλιάν. Αργά χθες το βράδυ ο αριθμός των νεκρών ανέρχετο σε 31.

Το διώροφο εργοστάσιο είναι ιδιοκτησίας Kentex Manufacturing Inc και κατασκευάζει σαγιονάρες και παντόφλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE