Ανάπηρος με πρόβλημα στα μάτια και τα πόδια στάθμευσε σε χώρο αναπήρων και πήρε πρόστιμο! (Βίντεο)

Ανάπηρος με πρόβλημα στα μάτια και τα πόδια στάθμευσε σε χώρο αναπήρων και πήρε πρόστιμο! (Βίντεο)

Δεν πρόσεξε ο αστυνομικός τα σήματα αναπήρων στο όχημα του, όπως ισχυρίστηκε ο τηλεθεατής με αναπηρίες που κατήγγειλε το συμβάν στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» και προχώρησε στην έκδοση προστίμου, γιατί ο ανάπηρος οδηγός στάθμευσε …σε χώρο αναπήρων.

Το περιστατικό συνέβηκε πριν από 10 ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, όταν ο ανάπηρος ο οποίος επισκέφθηκε οφθαλμίατρο στο κρατικό νοσηλευτήριο για επέμβαση αφού κινδυνεύει να χάσει το φως του, άφησε το αυτοκίνητο του, το οποίο όπως ισχυρίστηκε φέρει όλα τα σήματα για ανάπηρους από το σύνδεσμο.

Όπως αναφέρει ο παραπονούμενος, εκτός από τα μάτια του, έχει και αναπηρία στα πόδια.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του όταν προσέγγισε τον αστυνομικό που έκοψε το πρόστιμο, άρχισε να τον ειρωνεύεται.

Ο παραπονούμενος, ο οποίος παρέλειψε να πληρώσει το πρόστιμο θα παρουσιαστεί μαζί με την κλήση, στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE