ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας: Συλλέγεται μαρτυρικό υλικό - Όσα έδειξαν οι αρχικές έρευνες

Έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας: Συλλέγεται μαρτυρικό υλικό -  Όσα έδειξαν οι αρχικές έρευνες

Προχωρά η διερεύνηση σχετικά με την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

 
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της έκρηξης στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, είπε ότι συλλέγεται μαρτυρικό υλικό, το οποίο θα αξιολογηθεί, και η διερεύνηση της υπόθεσης προχωρά κανονικά.
 
Σύμφωνα, εξάλλου, με την Αστυνομία, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας στη Λευκωσία.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top