Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στην Αθήνα.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, οι συνομιλίες των δύο Υπουργών θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE