Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Δημοσκόπηση για το έργο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ τους εφτά μήνες, που ασκεί τα καθήκοντά του, δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων τον θεωρεί επιτυχημένο, ενώ το 53% θεωρεί ότι απέτυχε.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metron από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχαν 650 άτομα, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ανακοινώθηκε ότι το στατιστικό λάθος είναι 3,8%.
 
Σε ερώτηση «Πώς αξιολογείτε την απόδοση του πρόεδρου Ερσίν Τατάρ γενικά», το 6,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Τατάρ είναι πολύ επιτυχημένος, το 14,4% ότι ο Τατάρ είναι επιτυχημένος, ενώ το 40% απάντησε ότι είναι πολύ αποτυχημένος και το 13% αποτυχημένος. Το 13,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ούτε είναι αποτυχημένος ούτε επιτυχημένος, ενώ το 12,5% είπε ότι δεν γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE