Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Δημοσκόπηση για το έργο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ τους εφτά μήνες, που ασκεί τα καθήκοντά του, δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων τον θεωρεί επιτυχημένο, ενώ το 53% θεωρεί ότι απέτυχε.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metron από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχαν 650 άτομα, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ανακοινώθηκε ότι το στατιστικό λάθος είναι 3,8%.
 
Σε ερώτηση «Πώς αξιολογείτε την απόδοση του πρόεδρου Ερσίν Τατάρ γενικά», το 6,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Τατάρ είναι πολύ επιτυχημένος, το 14,4% ότι ο Τατάρ είναι επιτυχημένος, ενώ το 40% απάντησε ότι είναι πολύ αποτυχημένος και το 13% αποτυχημένος. Το 13,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ούτε είναι αποτυχημένος ούτε επιτυχημένος, ενώ το 12,5% είπε ότι δεν γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE