Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του σε λίγους μήνες

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του σε λίγους μήνες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης καθώς σε λίγο καιρό η σύντροφός του, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το όνομα της συντρόφου του είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της τηλεόρασης, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα. Είναι μάλιστα μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα.

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε στο ευχάριστο γεγονός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός.», είπε ο Άκης Πετρετζίκης μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE