BUSINESS NEWS

Συλλογική σύμβαση μεγάλης διάρκειας ανακοίνωσε η Larnaca Public Transport

Συλλογική σύμβαση μεγάλης διάρκειας ανακοίνωσε  η Larnaca Public Transport

Οι συντεχνίες και η LPT ανακοίνωσαν ότι χθες κατέληξαν σε συμφωνία για συλλογική σύμβαση μεγάλης διάρκειας

Η LPT, η θυγατρική εταιρεία της CPT στη Λάρνακα κατέληξε σε συμφωνία με όλες τις συντεχνίες μέσω των οποίων εκπροσωπούνται οι υπάλληλοί της (ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ) σχετικά με την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης που θα τους καλύπτει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε μια χρονική στιγμή από τις πιο δύσκολες για όλη την ανθρωπότητα, τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας, η εταιρεία και οι συντεχνίες δούλεψαν από κοινού ακούραστα, ώστε να καταλήξουν σε αυτήν τη συμφωνία-ορόσημο που θα προσφέρει σταθερότητα και βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό. Πρόκειται για μια αμοιβαία συμφωνία που προσβλέπει σε ένα καλύτερο μέλλον. Ελπίζοντας, όπως όλοι, ότι αυτή η κρίση θα είναι σύντομα πίσω μας, η εταιρεία και οι συντεχνίες θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι όροι της αμοιβαίας συμφωνίας θα πρέπει να εγκριθούν στις γενικές συνελεύσεις κάθε συντεχνίας (ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ).

Ο Julio Tironi δήλωσε σχετικά: «Ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της CPT, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συντεχνίες και τους εργαζόμενους για την αφοσίωσή τους στον κοινό σκοπό. Σήμερα, δεσμευόμαστε να κοιτάξουμε μακρύτερα στο μέλλον και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί προς όφελος του προσωπικού και της εταιρείας. Μόνο δουλεύοντας μαζί, πλάι-πλάι, μπορούμε να επιτύχουμε αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς μεγαλύτερο όφελος των εργαζομένων και των πελατών μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top