Ο Πούτιν αλλάζει τον επιτετραμμένο της Ρωσίας στο ΕΔΑΔ έπειτα από υπόδειξη του Γενικού Εισαγγελέα

Ο Πούτιν αλλάζει τον επιτετραμμένο της Ρωσίας στο ΕΔΑΔ έπειτα από υπόδειξη του Γενικού Εισαγγελέα

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, με εντολή του, απάλλαξε σήμερα των καθηκόντων του τον επιτετραμμένο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΕΔΑΔ), Μιχαήλ Γκαλπέριν, που έχει το αξίωμα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης.  Το σχετικό διάταγμα υπεγράφη και τέθηκε σε ισχύ σήμερα.

Την πρόταση για τη μεταβίβαση των σχετικών δικαιοδοσιών είχε κάνει νωρίτερα εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γενικός Εισαγγελέας Ιγκόρ Κρασνόφ, υποστηρίζοντας ότι η Γενική Εισαγγελία θα μπορέσει πληρέστερα και πιο αποτελεσματικά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αξιοποιώντας την πείρα της, τις υποδομές της, και η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος και την αποδέχθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE