Ο Πούτιν αλλάζει τον επιτετραμμένο της Ρωσίας στο ΕΔΑΔ έπειτα από υπόδειξη του Γενικού Εισαγγελέα

Ο Πούτιν αλλάζει τον επιτετραμμένο της Ρωσίας στο ΕΔΑΔ έπειτα από υπόδειξη του Γενικού Εισαγγελέα

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, με εντολή του, απάλλαξε σήμερα των καθηκόντων του τον επιτετραμμένο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΕΔΑΔ), Μιχαήλ Γκαλπέριν, που έχει το αξίωμα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης.  Το σχετικό διάταγμα υπεγράφη και τέθηκε σε ισχύ σήμερα.

Την πρόταση για τη μεταβίβαση των σχετικών δικαιοδοσιών είχε κάνει νωρίτερα εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γενικός Εισαγγελέας Ιγκόρ Κρασνόφ, υποστηρίζοντας ότι η Γενική Εισαγγελία θα μπορέσει πληρέστερα και πιο αποτελεσματικά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αξιοποιώντας την πείρα της, τις υποδομές της, και η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος και την αποδέχθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE