'Κρούσματα παραβιάσεων' σε τέσσερις επαρχίες Τα πρόστιμα που μοίρασε 'απλόχερα' η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο

'Κρούσματα παραβιάσεων' σε τέσσερις επαρχίες Τα πρόστιμα που μοίρασε 'απλόχερα' η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο

Σε 20 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 4.234 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 710 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Λεμεσό έγινε 8 καταγγελία πολίτη έπειτα από 626 ελέγχους, στην Αμμόχωστο 681 έλεγχοι με 4 καταγγελίες και στην Πάφο 777 με 6 καταγγελίες. Στις επαρχίες Λάρνακας και Μόρφου δεν έγιναν καταγγελίες και διενεργήθηκαν αντίστοιχα 536 και 391 έλεγχοι.
 
Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 464 ελέγχους χωρίς καταγγελίες ενώ 39 έλεγχοι σε αεροδρόμια και λιμάνια δεν διαπίστωσαν παραβιάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE