LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος: Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στο Survivor

Τριαντάφυλλος: Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor.

Μπορεί οι επιδόσεις στα αγωνίσματα να μην είναι υψηλές, ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης καταφέρνει και γίνεται viral αλλά βρίσκεται και στο στόχαστρο των συμπαικτών του.

Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στον “τάκο” 10 φορές και έχει καταφέρει να μείνει αποδεικνύοντας σε όλους πως έχει τη στήριξη του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας βρίσκεται από την αρχή του παιχνιδιού στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι ο μοναδικός διάσημος που έχει παραμείνει στο Survivor.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, ο Τριαντάφυλλος έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 137.000 ευρώ, αφού αμείβεται με 6.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται και το μόνους των 5.000 ευρώ που έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες για την παράταση ενός μήνα του Survivor.

fthis.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top