Σύλληψη 30χρονου για κλοπές - Διαρρήξεις τεσσάρων χρόνων διερευνά η αστυνομία

Σύλληψη 30χρονου για κλοπές - Διαρρήξεις τεσσάρων χρόνων διερευνά η αστυνομία

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, που καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 30χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των ετών 2017 και 2021.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.