Έκαναν σήμα σε 27χρονο να σταματήσει για έλεγχο και παρέσυρε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του

Έκαναν σήμα σε 27χρονο να σταματήσει για έλεγχο και παρέσυρε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του

Γύρω στις 6.15 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου έκαναν σήμα σε 27χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 27χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, εκκίνησε το όχημα του με όπισθεν ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει έναν αστυνομικό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Κατά τη διαφυγή του πέταξε από το παράθυρο του οχήματος μία πλαστική συσκευασία που περιείχε οκτώ συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.  

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη σπονδυλολίσθηση μετά το κτύπημα και του χορηγήθηκε άδεια ασθενείας.

Ο 27χρονος στη συνέχεια συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE