Επαναλειτουργούν από αύριο τα οδοφράγματα, λέει ο ψευδοπρωθυπουργός

Επαναλειτουργούν από αύριο τα οδοφράγματα, λέει ο ψευδοπρωθυπουργός

Tην επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων ανακοίνωσε ο ψευδοπρωθυπουργός, Ερσάν Σανέρ.

Η μετάβαση Ελληνοκυπρίων από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές, θα γίνετε με την επίδειξη αρνητικού τεστ PCR ή rapid test διάρκειας επτά ημερών σύμφωνα με τον ψευδοπρωθυπουργό.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει tweet του τουρκικού πρακτορείου Κύπρου, η είσοδος στις κατεχόμενες περιοχές από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, χωρίς να τεθεί σε καραντίνα ο επιβάτης, θα αρχίσει από τις 4 Ιουνίου, ωστόσο θα πρέπει οι επιβάτες θα διαθέτουν στην κατοχή τους αρνητικό αποτέλεσμα από εξέταση PCR και να έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.


Οι δηλώσεις έγιναν μετά από συνεδρίαση του λεγόμενου "υπουργικού συμβουλίου" στο οποίο αποφασίστηκαν χαλαρώσεις από 31 Μαϊου έως 7 Ιουνίου, σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 23:30 μέχρι 05:00.
Ο κύριος Σανέρ χαρακτήρισε την διάνοιξη των οδοφραγμάτων ως την πιο σημαντική απόφαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE