Κανένα θετικό μεταξύ των 139 μελών της ΑΔΕ Πάφου που υποβλήθηκαν σε rapid test

Κανένα θετικό μεταξύ των 139 μελών της ΑΔΕ Πάφου που υποβλήθηκαν σε rapid test

Κινητή μονάδα δειγματοληψίας λειτούργησε  χτες Σάββατο στην Αστυνομία Πάφου, στην οποία διενεργήθηκαν  συνολικά 139 rapid test, χωρίς τον εντοπισμό θετικού περιστατικού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου ώστε τα μέλη της δύναμης να μπορούν να επιτελέσουν το καθήκον τους σήμερα ημέρα των εκλογών. 


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως χτες λειτούργησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κινητή μονάδα δειγματοληψίας, προκειμένου ο χώρος εργασίας των αστυνομικών να είναι σε διαρκή έλεγχο και επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα των μελών της δύναμης στην Πάφο.

Συγκεκριμένα ,ανέφερε πως χτες υποβλήθηκαν σε rapid test 139 μέλη, εκ των οποίων 122 μέλη της ΑΔΕ Πάφου, 6 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και μετανάστευσης, και  7 μέλη της Λιμενικής Ναυτικής Αστυνομίας και 4 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αεροδρομίου (ΔΑΣΑ) .

Στόχος μας, συνέχισε, είναι να μην νοσήσει κανένα μέλος της Αστυνομίας, ώστε να μπορούν να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντα τους και χωρίς τον κίνδυνο της μετάδοσης του ιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE