Λύγισε ο Κέττηρος και μαζί του και η δημοσιογράφος - 'Αισθήματα κηδείας' - ΒΙΝΤΕΟ

Λύγισε ο Κέττηρος και μαζί του και η δημοσιογράφος - 'Αισθήματα κηδείας' - ΒΙΝΤΕΟ

Μια προσωπική επιτυχία που δεν μπόρεσε να χαρεί πέτυχε χθες ο Νίκος Κέττηρος. 

Ο βουλευτής Αμμοχώστου με δάκρυα στα μάτια προχώρησε σε δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών αναφέροντας την απογοήτευση του για τα αποτελέσματα του κόμματος του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι επικρατούν αισθήματα κηδείας όπως ένιωθε και όταν ήταν παιδί και έχανε το ΑΚΕΛ. 

Όπως ανέφερε: "Δεν αισθάνομαι χαρά μεγάλη, θυμάμαι μικρό παιδί το '85 να χάνει το ΑΚΕΛ στις εκλογές και να με κρατάει η μάνα μου από το χέρι και να ζούμε εκεί στο Κίτι μια κηδεία, αυτά τα συναισθήματα αισθάνομαι"

Μαζί με τον κ. Κέττηρο λύγισε και η δημοσιογράφος του Alpha, Κατερίνα Ιωάννου καθώς τα συναισθήματα της στιγμής και η πίεση των εκλογών ήταν πολύ έντονη εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE