Λύγισε ο Κέττηρος και μαζί του και η δημοσιογράφος - 'Αισθήματα κηδείας' - ΒΙΝΤΕΟ
31.05.2021 - 09:38
Μια προσωπική επιτυχία που δεν μπόρεσε να χαρεί πέτυχε χθες ο Νίκος Κέττηρος.
Ο βουλευτής Αμμοχώστου με δάκρυα στα μάτια προχώρησε σε δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών αναφέροντας την απογοήτευση του για τα αποτελέσματα του κόμματος του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι επικρατούν αισθήματα κηδείας όπως ένιωθε και όταν ήταν παιδί και έχανε το ΑΚΕΛ.
Όπως ανέφερε: "Δεν αισθάνομαι χαρά μεγάλη, θυμάμαι μικρό παιδί το '85 να χάνει το ΑΚΕΛ στις εκλογές και να με κρατάει η μάνα μου από το χέρι και να ζούμε εκεί στο Κίτι μια κηδεία, αυτά τα συναισθήματα αισθάνομαι"
Μαζί με τον κ. Κέττηρο λύγισε και η δημοσιογράφος του Alpha, Κατερίνα Ιωάννου καθώς τα συναισθήματα της στιγμής και η πίεση των εκλογών ήταν πολύ έντονη εκείνη τη στιγμή.
Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion», τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.