ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Απαιτώ να επικοινωνήσει μαζί μου η Γιολίτη» - Αγανακτισμένη σύζυγος συλληφθέντα μιλαει στο Themaonline

«Απαιτώ να επικοινωνήσει μαζί μου η Γιολίτη» - Αγανακτισμένη σύζυγος συλληφθέντα μιλαει στο Themaonline

Σε απόγνωση η σύζυγος του άντρα που συνελήφθη απο την Αστυνομία πριν απο λίγες μέρες στην Πάφο για ένα αυτοκόλλητο που είχε κολλημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του με σχέδιο ένα όπλο.

Η σύζυγος του , μιλά αποκλειστικά στο THEMAONLINE και εκφράζει την δυσαρέσκεια της και την αγανάκτηση της προς το "παράλογο" όπως αναφέρει για την σύλληψη του άντρα της. 

"Σταματήσαν ένα φτωχό άνθρωπο που μέρα νύχτα δουλεύει να βγάλει το μεροκάματο του, οικογενειάρχης με τρία παιδιά που ποτέ δεν απασχόλησε την Αστυνομία για τίποτα και ήρθαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα και να μου ανοίξουν δικαστήρια. Για ένα αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο που τόσος κόσμος έχει και πολύ χειρότερα αυτοκόλλητα με χειροβομβίδες ή ερωτικές πράξεις. Όσον αφορά για το μαχαιράκι που βρέθηκε του ειπαν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ότι αυτό δεν είναι τίποτα και δεν θα καταγγελθει για το συγκεκριμενό αλλά στο τέλος τον κατάγγειλαν και για αυτό"

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 37χρονος άνδρας έφερε στο αυτοκίνητο του αυτοκόλλητο που απεικονίζει όπλο δημιουργώντας υποψίες. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα και στη συνέχεια το ανέκοψαν για έλεγχο εντοπίζοντας μαχαίρι 10 εκατοστών.

Η σύζυγος του αγανακτησμένη προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και να μιλήσει με την Υπουργό Έμιλυ Γιολίτη. 

"Πηρα στην ιδιαιτέρα της και μου είπε οτι πρέπει να στείλω επιστολή. Δεν με βοηθά κανένας.  Το μόνο που θέλω και απαιτώ να επικοινωνήσει η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου μαζί μου να μου πει αν αυτό που έγινε με τον άντρα μου είναι νόμιμο, θέλω να μιλήσω με την Υπουργό. Εφτασα στο σημείο να πάω εξω απο το Υπουργείο της Γιολίτης και θα περιμένω να την δω"

Στη συνέχεια επικοινώνησε και με το Αρχηγείο της Αστυνομίας "Το Αρχηγείο απο την άλλη μου είπε " για να τον σταματήσουν κυρία μου σημαίνει είχαν υποψίες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Σε απόγνωση πλεόν καλεί την Υπουργό Εμιλυ Γιολίτη να επκοινωνήσει μαζί της για την άδικη μεταχειριση προς τον άντρα της.

"Κατηγορήθηκε για το μαχαιράκι που του είπαν ότι δεν θα τον κατείγγηλαν για αυτό επειδή δεν είναι τίποτα αλλα και το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο. Τον κρατούσαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στο τμήμα, με το ζόρι να τον συλλάβουν" αναφέρει η σύζυγος του 37χρόνου στο THEMAONLINE.

Οσον αφορά για τα βίντεο που ανέβασε στα social media , όπως η ίδια ισχυρίστηκε το έκανε για να δει ο κόσμος την αλήθεια και για ποιο ακριβώς λόγο στην αρχή ισχυρίστηκαν ότι συλλαμβάνουν τον σύζυγο της, ενώ συμπλήρωσε "Μου πήραν και το τηλέφωνο μου για να το ελέξουν και ακόμα το κρατάνε".

"Δεν θα σταματήσω αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου η Υπουργός" ήταν το καταληκτικό σχόλιο της συζύγου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top