Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε 105 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 8.539 ελέγχους τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως ανακοινώθηκε, 85 εργάτες σε οικοδομή βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ αναφέρεται ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να περιοριστεί περαιτέρω μετάδοση.

Άλλα πέντε περιστατικά είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Τα 95 από τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, ένα στην Κερύνεια, 2 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και 2 στην κατεχόμενη Μόρφου.

Συνολικά τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανήλθαν στα 7.229, ενώ υπήρξαν και 33 θάνατοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.