Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε 105 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 8.539 ελέγχους τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως ανακοινώθηκε, 85 εργάτες σε οικοδομή βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ αναφέρεται ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να περιοριστεί περαιτέρω μετάδοση.

Άλλα πέντε περιστατικά είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Τα 95 από τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, ένα στην Κερύνεια, 2 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και 2 στην κατεχόμενη Μόρφου.

Συνολικά τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανήλθαν στα 7.229, ενώ υπήρξαν και 33 θάνατοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE