Έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ: Σοβαρή η κατάσταση των δύο υπαλλήλων - Τα νεότερα για την υγεία τους

Έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ: Σοβαρή η κατάσταση των δύο υπαλλήλων - Τα νεότερα για την υγεία τους

Σταθερά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο υπαλλήλων της ΑΗΚ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στις 20 του Μάη, ενώ εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης σε υποσταθμό της Αρχής στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι παραμένει "σταθερά σοβαρή η κατάσταση και των δύο τραυματιών".

Ερωτηθείσα εάν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της έκρηξης, είπε ότι ακόμα να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Η μια έρευνα γίνεται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και η άλλη από την ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 20 του Μάη γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, οι δύο τραυματίες, 48 και 40 ετών, μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό με νοσοκομειακό αεροσκάφος σε δύο εξειδικευμένα κέντρα σε Αθήνα και Λειψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE