ΕΛΛΑΔΑ: Δολοφονία παίκτη ριάλιτι: Σε τραγική κατάσταση η σύντροφος του - Οι δηλώσεις της μητέρας

ΕΛΛΑΔΑ: Δολοφονία παίκτη ριάλιτι: Σε τραγική κατάσταση η σύντροφος του - Οι δηλώσεις της μητέρας

Τάσος Μπερδέσης που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη ήταν σε μια πολύ όμορφη σχέση με την πανέμορφη Ελισάβετ η οποία εκτός από μοντέλο, έχει και ινστιτούτο ομορφιάς. Ο γνωστός πυγμάχος είχε πάντα στο πλευρό του εντυπωσιακές γυναίκες και η Ελισάβετ είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Το TLIFE, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, αλλά το τηλέφωνο σήκωσε η μητέρα της, η οποία μας είπε πως δεν μπορεί να μιλήσει και πως είναι σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE