Σάλος με τα καμώματα ξανθιάς δικαστίνας – Το βίντεο αλά TikTok

Σάλος με τα καμώματα ξανθιάς δικαστίνας – Το βίντεο αλά TikTok

Η συμπεριφορά της θυμίζει πιο πολύ σε γυναίκα που θέλει να μοιάσει σε σταρ παρά σε πρόεδρο δικαστηρίου και μάλιστα σε μια πόλη όπως το Ελμπασάν της Αλβανίας, όπου οι δολοφονίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Η Ενκελέντα Καπεντάνι, επικρίνεται έντονα και τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα σε βάρος της καθώς Αλβανικά μέσα αναφέρουν ότι: «Το δικαστήριο, ο θεσμός όπου αναμένουν οι πολίτες του Ελμπασάν, να απονεμηθεί δικαιοσύνη, έχει καταντήσει «πασαρέλα» με βίντεο παρόμοια με εκείνα που ανεβαίνουν στο TikTok».

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, που έχει μεταμορφωθεί σε ξανθιά αοιδό, “ξέχασε” το έγκλημα και εμφανίζεται ως “σταρ” μετατρέποντας μάλιστα το γραφείο της σε πίστα. Η δικαστίνα διορίστηκε πρόεδρος του δικαστηρίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, μετά την παραίτηση του δικαστή Zίχνι Σάχου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.