ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι θα πηγαίνουμε στα νυχτερινά κέντρα – Μουσική, λίκνισμα και χορός – Πότε πετάμε τις μάσκες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτσι θα πηγαίνουμε στα νυχτερινά κέντρα – Μουσική, λίκνισμα και χορός – Πότε πετάμε τις μάσκες

Σε νέες χαλαρώσεις προχώρησε η Κύπρος από χθες Τρίτη (01/06), ενώ η επιδημιολογική εικόνα του νησιού συνεχίζει να δείχνει καθοδική πορεία, γεγονός που συνεπάγεται με ακόμη περισσότερες χαλαρώσεις τις οποίες αναμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα χθες έγινε το μεγάλο restart για τους εσωτερικούς χώρους εστίασης, ενώ από το περασμένο Σάββατο η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετατέθηκε στη 01:00 τα ξημερώματα, ενώ όπως προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, στις 10 Ιουνίου το ‘κέρφιου’ καταργείται εντελώς, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, μερικά εκ’ των οποίων είναι κλειστά από τον Μάρτιο του 2020.

Οι σκέψεις για τα επόμενα βήματα χαλαρώσεων περιστρέφονται στην κατάργηση της μάσκας, τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους, που όταν πραγματοποιηθεί και αυτή η χαλάρωση θα είναι ακόμα ένα βήμα που θα μας πάρει πιο κοντά στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πιθανόν τα μπαρ να μην ανοίξουν για να κάθονται οι     θαμώνες, αλλά μόνο για να πηγαίνουν να παίρνουν ποτό και να επιστρέφουν στο τραπέζι τους. Μέσα  στους μήνες του καλοκαιριού αν η επιδημιολογική εικόνα προχωρήσει σε καλύτερα επίπεδα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στο κόσμο να κάθετε, ωστόσο με αποστάσεις.   

Σε ό,τι αφορά την μουσική και το λίκνισμα, θα επιτρέπεται ωστόσο οι θαμώνες θα χορεύουν με απόσταση.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να πηγαίνουν στα υποστατικά φορώντας την μάσκα τους μέχρι την ώρα που θα καθίσουν στο τραπέζι, ενώ θα πρέπει να την φοράνε όταν θα φεύγουν από το τραπέζι για να πηγαίνουν να πάρουν ποτό.

Τέλος στα κλιματιστικά που θα υπάρχουν στους χώρους θα έχουν μέσα συστήματα που θα αδρανοποιούν τους ιούς.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top