Γαλλία: Οι εμβολιασμοί εφήβων αρχίζουν στις 15 Ιουλίου

Γαλλία: Οι εμβολιασμοί εφήβων αρχίζουν στις 15 Ιουλίου

Οι έφηβοι ηλικίας από 12 έως 18 ετών θα μπορούν να εμβολιαστούν στη Γαλλία από  τις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

 
Ο Γάλλος πρόεδρος, που πραγματοποιεί περιοδεία στη νοτιοδυτική Γαλλία, εξέφρασε  την ικανοποίησή του επειδή το 50% των ενηλίκων έχει ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου για την Covid-19. Κάλεσε ωστόσο τους Γάλλους να παραμείνουν "πολύ  προσεκτικοί" γιατί η κυκλοφορία του ιού σε ορισμένες περιοχές, όπως στα  νοτιοδυτικά, αυξάνεται. 

Ο Μακρόν εξήγησε ότι η απόφαση να ξεκινήσει η εκστρατεία ανοσοποίησης στους εφήβους ελήφθη το πρωί, στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε στο Ελιζέ.

Από την αρχή της εκστρατείας ανοσοποίησης στη Γαλλία 26,1 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου (39,1%) και από αυτούς τα 11,2 εκατομμύρια έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση (16,7%).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE