Ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για τους πολίτες 28-32 ετών

Ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για τους πολίτες 28-32 ετών

Άνοιξε σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού για τους πολίτες 28-32 ετών, οι οποίοι μπορούν να διευθετήσουν ραντεβού για εμβολιασμό κατά της COVD-19 από τις 7:30 σήμερα μέχρι το Σάββατο, 5 Ιουνίου, στις 17:30.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η Πύλη θα ανοίξει τη Δευτέρα 7/6 έως Τρίτη 8/6 για ηλικίες 23-27, την Τετάρτη 9/6 έως Πέμπτη 10/6 για ηλικίες 18-22 και την Παρασκευή 11/6 έως Σάββατο 12/6 για 40 ετών και άνω.

Μέσω της Πύλης Εμβολιασμού θα διατίθενται ραντεβού για εμβολιασμό με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη το 32,6% του πληθυσμού έχει ολοκληρώσει μέχρι και τις 2 Ιουνίου το εμβολιαστικό του σχήμα και το 54,1% του πληθυσμού έχει λάβει την 1η δόση του εμβολίου, με τη χώρα μας να παραμένει 3η ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τη χορήγηση δόσεων εμβολίου (χορήγηση 71 δόσεων ανά 100 κατοίκους).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE