Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η Πύλη θα ανοίξει τη Δευτέρα 7/6 έως Τρίτη 8/6 για ηλικίες 23-27, την Τετάρτη 9/6 έως Πέμπτη 10/6 για ηλικίες 18-22 και την Παρασκευή 11/6 έως Σάββατο 12/6 για 40 ετών και άνω.
Μέσω της Πύλης Εμβολιασμού θα διατίθενται ραντεβού για εμβολιασμό με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.
Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη το 32,6% του πληθυσμού έχει ολοκληρώσει μέχρι και τις 2 Ιουνίου το εμβολιαστικό του σχήμα και το 54,1% του πληθυσμού έχει λάβει την 1η δόση του εμβολίου, με τη χώρα μας να παραμένει 3η ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τη χορήγηση δόσεων εμβολίου (χορήγηση 71 δόσεων ανά 100 κατοίκους).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις