Τι ανάφεραν οι δύο στους ανακριτές για το μαχαίρωμα σε 31χρονο – Του το κρατούσαν μανιάτικο…από τη Λευκωσία

Τι ανάφεραν οι δύο στους ανακριτές για το μαχαίρωμα σε 31χρονο – Του το κρατούσαν μανιάτικο…από τη Λευκωσία

Σε παλαιότερα προηγούμενα φαίνεται να οφείλεται η επίθεση που δέχθηκε 31χρονος γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι τέσσερις εμπλεκόμενοι γνωρίζονταν από παλιά καθώς εργάζονταν μαζί στη Λευκωσία. Οι δύο συλληφθέντες 25 ετών από τη Βουλγαρία ανάφεραν στους ανακριτές ότι είχαν προσωπικές διαφορές με τον 31χρονο από το παρελθόν.

Παρόλα αυτά παραδέχονται ότι βρίσκονταν στο σημείο τη στιγμή που έγινε η επίθεση στον 31χρονο, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν τον μαχαίρωσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους. Οι δύο 25χρονοι έδειξαν τρίτο Βούλγαρο που βρισκόταν μαζί τους ως το πρόσωπο που ανέσυρε μαχαίρι. Οι ανακριτές βρίσκονται σε αναζήτηση 40χρονου Βούλγαρου ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για μαχαιροφορία και επίθεση με πρόκληση τραυματισμού.

Την ίδια ώρα οι Αρχές διερευνούν τους ισχυρισμούς των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι δεν είναι αρκετά συνεργάσιμοι. Σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για έκδοση προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, πήρε εξιτήριο.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE