Είναι επίσημο: Με Νικόλα Παπαδόπουλο το ΔΗΚΟ για την Προεδρία της Βουλής

Είναι επίσημο: Με Νικόλα Παπαδόπουλο το ΔΗΚΟ για την Προεδρία της Βουλής

Κλείδωσε το όνομα του Νικόλα Παπαδόπουλου το ΔΗΚΟ για την Προεδρία της Βουλής. Την είδηση έκανε γνωστή ο βουλευτής του κόμματος, Χρύσης Παντελίδης, μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κρίνουμε τον Νικόλα Παπαδόπουλο ως κατάλληλο για την προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων. Το ζητούμενο είναι να κρίνουν το ίδιο και άλλες πολιτικές δυνάμεις. Προς αυτή την κατεύθυνση ενεργούμε με σεμνότητα και σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE