Ο κατοχικός στρατός αλλάζει τις ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Ο κατοχικός στρατός αλλάζει τις ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Με ανακοίνωση της «διοίκησης» των «δυνάμεων ασφαλείας» αλλάζουν οι ώρες πρόσβασης στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, οι ώρες επίσκεψης γίνονται από τις 8 Ιουνίου – σήμερα δηλαδή – από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι μέρος του Βαρωσιού άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου 2020 και οι ώρες πρόσβασης μέχρι χθες ήταν 8.00 το πρωί με 5.00 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση των «δυνάμεων ασφαλείας» αναφέρεται ότι οι κανόνες θα συνεχίσουν να αξιολογούνται στο πλαίσιο των αναγκών και της συμμόρφωσης με αυτούς.

Στο μεταξύ, η Χαλκίν Σεσί αναμεταδίδει το ρεπορτάζ του ΚΥΠΕ που δημοσιεύθηκε στον ε/κ Τύπο για τις αλλαγές και την υφιστάμενη κατάσταση στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Η τ/κ εφημερίδα διερωτάται εάν θα ανοίξουν προς χρήση και νέα μέρη στο Βαρώσι κάνοντας ειδική μνεία για την παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE