Οι Τούρκοι τον χαβά τους - Βαρώσι: Συνεχίζονται οι εργασίες διάνοιξης και χρήσης κι άλλων χώρων - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι τον χαβά τους - Βαρώσι: Συνεχίζονται οι εργασίες διάνοιξης και χρήσης κι άλλων χώρων - ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμο σχεδόν είναι το νέο κομμάτι της παραλίας της Χρυσής Ακτής που εκτείνεται προς το ξενοδοχείο Venus και θα καταστεί προσβάσιμο για το κοινό, στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Το κομμάτι της παραλίας που θα ανοιχθεί είναι αυτό που ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν είχε επισκεφθεί στις 15 Νοεμβρίου του 2020 και έφαγε μαζί με το ζεύγος Τατάρ στο κιόσκι που ειδικά κατασκευάστηκε για εκείνη την επίσκεψη. Το κιόσκι βρίσκεται ακόμη εκεί. Στον διάδρομο που έχει κατασκευαστεί προς την παραλία έχουν φυτευτεί φοίνικες ενώ δεξιά κατασκευάστηκε και αναψυκτήριο – καντίνα που ακόμη δεν λειτουργεί.

Δείτε το βίντεο εδώ 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE