Ελάφρυνση των ταξιδιωτικών περιορισμών από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κύπρο - Ελλάδα

Ελάφρυνση των ταξιδιωτικών περιορισμών από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κύπρο - Ελλάδα

Εξηνταμία χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Ελλάδα και η Τουρκία, αναβαθμίστηκαν στην τρίτη κατηγορία σε σχέση με την επιδημιολογική τους κατάσταση, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετά από σχετική εισήγηση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC).

 

Μετά την αναβάθμιση αυτή, στους ταξιδιώτες συστήνεται πλέον να επανεξετάσουν την πιθανότητα να ταξιδέψουν στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Πριν από δύο περίπου μήνες, η Κύπρος και η Ελλάδα είχαν υποβιβαστεί στην 4η κατηγορία (όπως και το 80% των χωρών του κόσμου) και στους ταξιδιώτες γίνονταν σύσταση να αποφεύγουν να τις επισκεφθούν.
 
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προτρέπει σε όλους τους Αμερικανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες και προειδοποιεί ότι οι επιδημιολογικές συνθήκες αλλάζουν ταχέως στις διάφορες χώρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE