ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν – «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει και την κόρη μου να κλαίει»

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν – «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει και την κόρη μου να κλαίει»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 33χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν για το πώς έγινε η επίθεση των διαρρηκτών στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά αλλά και για την στιγμή που ανακαλύπτει ότι η 20χρονη γυναίκα είναι νεκρή.

Ο 33χρονος περιγράφει αναλυτικά στην κατάθεσή του, την οποία παρουσίασε ο Alpha, την εισβολή των ληστών, το πώς επιτέθηκαν στην Καρολάιν, αλλά τα χαρακτηριστικά τους, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να αναγνωρίσει των ένα εξ αυτών αν τον δει.

Η στιγμή που συνειδητοποιεί πως η Καρολάιν είναι νεκρή, ραγίζει καρδιές. «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτης της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν ξύπνια δίπλα της αλλά δεν έκλαιγε. Πήρε αγκαλιά τη γυναίκα μου και το παιδί μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε: “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”, εννοώντας πως η γυναίκα μου είναι νεκρή. Ήμουν πολύ σοκαρισμένος. Πήρα την κόρη μου αγκαλιά για να κατέβουμε κάτω» αναφέρει ο άνδρας στην κατάθεσή του.


Ο 33χρονος περιέγραψε τις ξέγνοιαστες στιγμές της προηγούμενης νύχτας και στη συνέχεια την εισβολή.
«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος γύρω στη 1:15 με 1:30. Κάποια στιγμή άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας και ξύπνησα. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς, όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Αυτός με το πιστόλι ήρθε προς το μέρος μου και πριν μου πει τίποτα του είπα εγώ: “υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά στο σαλόνι. Σε παρακάαλώ μη μας πειράξεις”», αναφέρει.

«Ανέβηκε πάνω της και της έβαλε το κεφάλι προς το στρώμα»
Σκούντηξε την Καρολάιν για να ξυπνήσει και εκείνη έντρομη άρχισε να ουρλιάζει. Ο ένας από τους δράστες άρχισε να τη σημαδεύει με ένα ασημένιο πιστόλι και ο δεύτερος κατευθύνθηκε προς την 20χρονη, όπως αναφέρει το ρεπορυάζ του καναλιού.

«Ο κοντός ανέβηκε πάνω στη γυναίκα μου τη γύρισε μπρούμυτα, απότομα με μια λαβή και της έβαλε το κεφάλι προς το στρώμα ή προς το μαξιλάρι. Τότε εγώ πηγα να αντιδράσω, αλλά αυτός με το πιστόλι μου το κόλλησε στη δεξιά πλευρά του λαιμού και με έριξε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι» είπε για τη στιγμή της επίθεσης στην 20χρονη.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με τον πιλότο, ζητούσαν συνεχώς τα λεφτά μιλώντας καλά ελληνικά, ενώ κάποια στιγμή μίλησαν σε γλώσσα που του θυμίζουν αλβανικά ή βουλγάρικα.

«Όλη εκείνη την ώρα άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει και την κόρη μου να κλαίει. Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Τα χαρακτηριστικά του «κοντού»
Ο πιλότος περιγράφει αναλυτικά τους δράστες, αλλά κυρίως τον έναν εξ αυτών: «τον πιο κοντό που ακινητοποίησε τη γυναίκα μου είδα το πρόσωπό του γιατί κάποια στιγμή του κατέβηκε αυτό που φορούσε στο πρόσωπο και παρατήρησα τα χαρακτηριστικά του» αναφέρει.

Και προσθέτει ότι «έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό πρόσωπο και έντονα μάγουλα. Ήταν ελαφρά και αξύριστος, με ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1.70μ. και ψωμωμένος, φαινόταν δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».


Αναλυτικές περιγραφές έχει δώσει και για τους άλλους δύο δράστες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top