Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ μετά από διεξοδική ενημέρωση που έγινε καθώς και συζήτηση για τα τεκταινόμενα, δεδομένου ότι η εικόνα εξακολουθεί να παραμένει ασαφής σχετικά με την Προεδρία της Βουλής, προχώρησε στο να εισηγηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να χειριστεί το θέμα ανάλογα με τη διαμόρφωση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Αυτό, όπως αναφέρεται θα γίνει στη βάση των αρχών που το Πολιτικό Γραφείο καθόρισε κατά την συνεδρία της περασμένης Πέμπτης, 3 Ιουνίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρό πόκερ για την Προεδρία της Βουλής – Όλα τα κόμματα θεωρούν ότι έχουν τους άσσους στο μανίκι
Επίσης εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του κόμματος εάν και εφόσον κρίνει αναγκαίο να θέσει την υποψηφιότητά του στη διάθεση του κοινοβουλευτικού σώματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις