Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στη Λεμεσό λόγω των οδικών έργων –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στη Λεμεσό λόγω των οδικών έργων –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οδικά έργα διεξάγονται αυτή την ώρα στην περιοχή των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Νέου Λιμανιού, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση Πάφου-Λεμεσού-Λευκωσίας.

Λόγω των οδικών έργων συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος που διεξάγονται, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, τμήματα του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και του κυκλικού κόμβου Νέου Λιμανιού (κυκλικός κόμβος Ορφανίδη).

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φυλάξεως, της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, καθώς και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κλειστή είναι και η οδός Ευαγγελίστριας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διακίνηση από και προς το Τρόοδος. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως, μέσω της οδού Καμέλιας.

Οι εργασίες άρχισαν στις 9.00 το βράδυ και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί, αύριο Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των οδικών έργων στους δρόμους επικρατεί αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ αναγνώστες του ThemaOnline εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους αφού έχουν «κολλήσει» στους εν λόγω δρόμους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE