Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στη Λεμεσό λόγω των οδικών έργων –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στη Λεμεσό λόγω των οδικών έργων –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οδικά έργα διεξάγονται αυτή την ώρα στην περιοχή των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Νέου Λιμανιού, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση Πάφου-Λεμεσού-Λευκωσίας.

Λόγω των οδικών έργων συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος που διεξάγονται, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, τμήματα του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και του κυκλικού κόμβου Νέου Λιμανιού (κυκλικός κόμβος Ορφανίδη).

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φυλάξεως, της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, καθώς και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κλειστή είναι και η οδός Ευαγγελίστριας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διακίνηση από και προς το Τρόοδος. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως, μέσω της οδού Καμέλιας.

Οι εργασίες άρχισαν στις 9.00 το βράδυ και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί, αύριο Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των οδικών έργων στους δρόμους επικρατεί αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ αναγνώστες του ThemaOnline εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους αφού έχουν «κολλήσει» στους εν λόγω δρόμους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE