LIKE ONLINE

Γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια

Γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια

Στα χέρια μιας γυναίκας έφτασε και πάλι ένα πορτοφόλι που είχε χάσει πριν από 46 χρόνια. Το πορτοφόλι βρέθηκε τυχαία, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater, στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι εργάτες που το βρήκαν όταν το άνοιξαν, είδαν ότι είχε μέσα ένα δίπλωμα οδήγησης το οποίο άνηκε στην Κόλιν Ντίστιν και στη συνέχεια με την βοήθεια των social media κατάφεραν να την εντοπίσουν και να της το παραδώσουν.

Ένας εργαζόμενος στο σινεμά ανέφερε ότι το πορτοφόλι βρέθηκε όταν οι εργάτες μαζί με τον ίδιο ανέβηκαν στην σοφίτα για να διορθώσουν τον πολυέλαιο, ο οποίος είχε κατέβει μερικά εκατοστά όταν του άλλαζαν τις λάμπες.

Όταν βρήκε το πορτοφόλι, το άνοιξε διαπιστώνοντας ότι περιείχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead και το όνομα της ιδιοκτήτριας. Στη συνέχεια, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στα social media, προκειμένου να εντοπίσει την κάτοχο του πορτοφολιού.

«Ξέρει κανείς την Κόλιν Ντίστιν;» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook, εξηγώντας πώς είχε ανακαλυφθεί το πορτοφόλι. Μετά από μερικές μέρες ένα γνωστός της γυναίκας είδε την ανάρτηση και την ενημέρωσε. Τελικά, το πορτοφόλι τής παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την Κόλιν Ντίστιν να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας παλιές φωτογραφίες που είχε μέσα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη συγκίνηση της προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στο πορτοφόλι βρήκε και φωτογραφίες της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. «Ήταν πολύ γλυκό επειδή έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ένιωσα βλέποντας το πορτοφόλι. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εμπειρία και ταυτόχρονα συναρπαστική», ανέφερε η γυναίκα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top