Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τα μυστικά για τον γρίφο της εκτέλεσης του Κορφιάτη

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τα μυστικά για τον γρίφο της εκτέλεσης του Κορφιάτη

Τις διασυνδέσεις του διεφθαρμένου αστυνομικού με τον εφοπλιστή, τον bodyguard του, αλλά και των υπόλοιπων μελών της ομάδας με το οργανωμένο έγκλημα, αναζητούν οι αστυνομικοί για να λύσουν και το γρίφο της εκτέλεσης του Ντίμη Κορφιάτη.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του, έχουν μια καλή δεξαμενή στοιχείων αλλά και δεδομένων που με την κατάλληλη διαχείριση θα τους δείξουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του 53χρονου. Εκτιμούν πως η υπόθεση Κορφιάτη, ήταν ένα ανεκτέλεστο συμβόλαιο που ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις και πίσω κρύβονται κοινά πρόσωπα αλλά και άλλα άτομα.

Τα στοιχεία που ακολουθεί η αστυνομία


Από τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων, τις μαρτυρικές καταθέσεις και κυρίως τα όσα κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι», με την προσθήκη κάποιων ακόμη κομματιών, θα τους οδηγήσει στους ανθρώπους που την 7η Μαΐου «γάζωσαν» τον Κορφιάτη στο κέντρο της Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες, φαίνεται σε πρώτη φάση να αρνούνται την εμπλοκή τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμμορία υπάρχει και δεύτερος απόστρατος αστυνομικός ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE